KMS – het professionele salonmerk dat al meer dan veertig jaar synoniem is voor creatieve passie voor stijl – introduceert zijn baanbrekende Solid Shampoo Collection. Deze bestaat uit drie shampoobars: hoog geconcentreerd, geformuleerd met natuurlijke ingrediënten en met dezelfde professionele en superieure prestaties als de vloeibare shampoos van KMS. De vaste formule is ontworpen om water te besparen tijdens de productontwikkeling. Hierdoor is er minder plastic en verpakkingsmateriaal nodig en wordt de CO2-uitstoot verminderd. Elke KMS Solid Shampoo is verpakt in een compacte vouwdoos van FSC-papier, die de duurzaamheidswaarden van het merk communiceert via een QR-code: deze kan gescand worden voor meer gedetailleerde informatie en een volledig transparante productingrediëntenlijst.

De KMS Solid Shampoo Collection bevat:

KMS MOISTREPAIR Solid Shampoo: geformuleerd voor normaal tot droog haar. Vult het vocht aan en herstelt beschadigingen. 79% van de ingrediënten is van natuurlijke oorsprong. Bevat voedende aloë vera, bekend om het opnemen van actieve ingrediënten, zoals vitaminen, mineralen en aminozuren.

KMS ADDVOLUME Solid Shampoo: geformuleerd voor fijn haar. Zorgt voor body en volume en geeft futloos haar een lift. 78% van de ingrediënten is van natuurlijke oorsprong. Verrijkt met eucalyptus, dat bekend staat om zijn volumegevende eigenschappen.

KMS HEADREMEDY Solid Sensitive Shampoo: geformuleerd voor alle haartypes. Een ultra milde reiniging voor haar en lichaam, perfect voor de gevoelige hoofdhuid. pH-huid neutraal en geurloos. 80% van de ingrediënten is van natuurlijke oorsprong. Bevat kalmerende rozemarijn en kamille.

Deze unieke shampoobars zijn vrij van sulfaten, siliconen, alcohol, kunstmatige kleurstoffen en ingrediënten van dierlijke oorsprong. Geformuleerd met het KMS AHA Structure Complex, dat zowel de innerlijke als uitwendige structuur van het haar verbetert, waardoor het haar er gezonder uitziet en aanvoelt. De collectie wordt ondersteund door KMS TRIfinity Technology, waardoor elke shampoobar zeer goed aansluit bij andere KMS START, STYLE en FINISH producten. Voor een complete behandeling kunnen de nieuwe Solid Shampoo Bars gecombineerd worden met elk bestaand KMS leave-in care product, waardoor het waterverbruik verder afneemt.

Zo gebruik je het: wrijf de Solid Shampoo in met water, werk het schuim door het vochtige haar en spoel het uit. Na gebruik laat je de shampoobar gewoon aan de lucht drogen en berg je ‘m op in de KMS KEEPER. Dit aluminium blikje is ook handig om mee te nemen.