Interview met Ruud Zanders, co-founder van Kipster

Deze maand in ‘Naast Hendrik’ het tweede gesprek in een serie van 6 inspiratie-interviews met duurzame ondernemers. In deze editie een gesprek met Ruud Zanders, co-fouder van Kipster. Kipster is het meest duurzame kippenboerderij ter wereld

Ruud legt uit uit dat we anders met dieren en voeding en verbouwen van voedsel om moeten gaan, om te zorgen dat we allemaal kunnen blijven eten.

We praten over duurzame groei, de voorbeeld rol die Kipster zou kunnen hebben voor grote partijen die nog niet echt duurzaam zijn.

En belangrijk natuurlijk de betaalbaarheid van duurzame producten. Tenslotte is het Kipster ei ook nog eens heel betaalbaar, slechts iets duurder dan het goedkoopste en veel minder duurzame eitje.

Kipster won deze maand de innovatieprijs van de Rabobank.

Gemaakt door: Hendrik te Grotenhuis. Hendrik is zelf ondernemer met twee bedrijven in de marktonderzoeksector. Hij maakt sinds een jaar interviews met collega-ondernemers.  Elke maand staat er iemand anders ‘naast’ Hendrik te Grotenhuis, met als doel andere mensen inspireren en de wereld ondernemender maken.

Share Button