Week van de Circulaire Economie 2022

Wanneer

07/02/2022 - 12/02/2022    
09:00 - 17:00
Week van de Circulaire Economie 2022

Jaarlijks organiseert Het Versnellingshuis de Week van de Circulaire Economie. Het doel? Laten zien hoe circulair ondernemen in de praktijk werkt, zodat iedereen daarvan kan leren. De volgende editie van de Week van de Circulaire Economie is van 7 tot en met 12 februari 2022.

Tijdens de Week van de Circulaire Economie staat Nederland volledig in het teken van de circulaire economie. Professionals organiseren een eigen evenement over de circulaire economie. Door het hele land krijgen goede voorbeelden een podium, ontmoeten voorlopers elkaar en krijgen starters concrete handvatten aangereikt om zelf aan de slag te gaan. Samen maken deelnemers hun verhaal rond.

Circular Awards

Tijdens de Week van de Circulaire Economie worden ook de Circular Awards uitgereikt aan iconische circulaire projecten: innovatieve projecten en producten van ondernemingen, overheden én burgerinitiatieven die tot de verbeelding spreken en laten zien wat een circulaire economie kan betekenen voor Nederland.

Het programma van de Week van de Circulaire Economie wordt steeds gevarieerder en voller. Van het versnellen van circulaire businessmodellen met Profitable Services BV tot het maken van uw eigen natuurlijke en duurzame kussen bij Bedaffair.

Heeft u al een evenement gezien waar u bij wilt zijn? Bekijk het programma Week van de Circulaire Economie (deweekvandecirculaireeconomie.nl)

De Week van de Circulaire Economie is een initiatief van Het Versnellingshuis, een landelijk programma dat het Nederlandse bedrijfsleven helpt circulair te ondernemen. Het is een samenwerkingsverband van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, MVO Nederland, Het Groene Brein, VNO-NCW en MKB-Nederland.