Webinar ‘SBTi: Met Science Based Target Initiatives in lijn komen met het Klimaatakkoord’

Wanneer

01/07/2024    
09:00 - 10:00

Waar

Online webinar
Webinar 'SBTi: Met Science Based Target Initiatives in lijn komen met het Klimaatakkoord'

Dompel jezelf deze zomer onder in de wereld van duurzaamheid en voedseltransitie tijdens de S&P Kennisweek! Wij streven al meer dan 28 jaar naar een voedselsysteem dat duurzaam, gezond en eerlijk is, maar ook toegankelijk en lekker voor iedereen. Samen met onze klanten proberen we dit voedselsysteem stap voor stap in te richten, om deze idealen te realiseren. Dat gaat niet zonder slag of stoot, we worden geconfronteerd met tal van uitdagingen. Wil jij meer weten hoe we deze uitdagingen kunnen aanpakken? Praktische tools aangereikt krijgen en inhoudelijk kennis op doen om bij te dragen aan een gezond en duurzaam voedselsysteem? Lees dan verder!

We belichten diverse thema’s en onderwerpen, zoals het voldoen aan de (nieuwe) richtlijnen voor duurzaamheidsclaims om greenwashing tegen te gaan, het toekomstige verdienmodel binnen de zuivelsector, het naleven van het Klimaatakkoord via SBTi en de politieke ontwikkelingen rondom een duurzaam voedselsysteem.­

Wil je meer weten over deze onderwerpen en hoe we de voedseltransitie kunnen bevorderen? Doe dan mee aan onze Zomerse Kennisweek van 1 tot 5 juli! Elke dag van 09:00 tot 10:00 uur verzorgen we een boeiend webinar, gratis en gemakkelijk online bij te wonen.

Webinar ‘SBTi: Met Science Based Target Initiatives in lijn komen met het Klimaatakkoord’

Wil je jouw bedrijf in lijn brengen met het Klimaatakkoord en voldoen aan de steeds vaker gestelde duurzaamheidseisen van afnemers? Sluit je dan aan bij ons komende webinar over wat het inhoudt om als bedrijf te committeren aan het Science Based Targets initiative (SBTi).

Tijdens dit webinar delen we essentiële inzichten over hoe jouw organisatie concrete stappen kan zetten om te voldoen aan de vereisten van het SBTi en het Klimaatakkoord van Parijs. Ontdek de strategieën en actiepunten die nodig zijn om jouw bedrijf te leiden in deze benodigde stappen. Deze stappen moeten tevens bijdragen om emissies in de keten te verminderen (scope 3)

Mis deze kans niet om waardevolle kennis op te doen en een actieve rol te spelen in het bouwen aan een klimaatbestendige wereld. Schrijf je vandaag nog in en neem deel aan ons webinar!

Door Sanne Bruns & Justin Kerkmeijer

Meld je aan via de aanmeldknop hieronder. Wij kijken uit naar je komst!

Meld je nu aan

Kaart wordt geladen...