Webinar ‘Duurzame verpakkingen: Regeling tariefdifferentiatie’

Wanneer

02/07/2024    
09:00 - 10:00

Waar

Online webinar
Webinar 'Duurzame verpakkingen: Regeling tariefdifferentiatie'

Dompel jezelf deze zomer onder in de wereld van duurzaamheid en voedseltransitie tijdens de S&P Kennisweek! Wij streven al meer dan 28 jaar naar een voedselsysteem dat duurzaam, gezond en eerlijk is, maar ook toegankelijk en lekker voor iedereen. Samen met onze klanten proberen we dit voedselsysteem stap voor stap in te richten, om deze idealen te realiseren. Dat gaat niet zonder slag of stoot, we worden geconfronteerd met tal van uitdagingen. Wil jij meer weten hoe we deze uitdagingen kunnen aanpakken? Praktische tools aangereikt krijgen en inhoudelijk kennis op doen om bij te dragen aan een gezond en duurzaam voedselsysteem? Lees dan verder!

We belichten diverse thema’s en onderwerpen, zoals het voldoen aan de (nieuwe) richtlijnen voor duurzaamheidsclaims om greenwashing tegen te gaan, het toekomstige verdienmodel binnen de zuivelsector, het naleven van het Klimaatakkoord via SBTi en de politieke ontwikkelingen rondom een duurzaam voedselsysteem.­

Wil je meer weten over deze onderwerpen en hoe we de voedseltransitie kunnen bevorderen? Doe dan mee aan onze Zomerse Kennisweek van 1 tot 5 juli! Elke dag van 09:00 tot 10:00 uur verzorgen we een boeiend webinar, gratis en gemakkelijk online bij te wonen.

Webinar ‘Duurzame verpakkingen: Regeling tariefdifferentiatie’

Verduurzaming van verpakkingen staat voor veel bedrijven op de agenda. Velen doen dit gedreven door duurzaamheid en wetgeving, maar met de regeling Tariefdifferentiatie van Verpact kan ook kostenbesparing een drijfveer zijn. Voor kunststof verpakkingen kan er namelijk korting op de Afvalbeheerbijdrage worden verkregen, mits deze voldoet aan specifieke criteria. 

In 2024 heeft Verpact deze regeling opnieuw vormgegeven. Onze experts nemen je mee in de achtergrond en kansen van deze regeling. Wat is er nieuw aan de regeling? Hoe kun je als bedrijf hier concreet mee aan de slag? Waar moet je beginnen? Wij delen onze ervaring in de webinar Verpakkingen: Regeling tariefdifferentiatie 2.0.

Door Wido van Drecht & Dagmar Sanderink

Meld je aan via de aanmeldknop hieronder. Wij kijken uit naar je online komst!

Meld je nu aan

 

Kaart wordt geladen...