Webinar ‘Duurzaamheidsclaims: Voldoen aan de (nieuwe) richtlijnen’

Wanneer

03/07/2024    
09:00 - 10:00

Waar

Online webinar
Webinar 'Duurzaamheidsclaims: Voldoen aan de (nieuwe) richtlijnen'

Dompel jezelf deze zomer onder in de wereld van duurzaamheid en voedseltransitie tijdens de S&P Kennisweek! Wij streven al meer dan 28 jaar naar een voedselsysteem dat duurzaam, gezond en eerlijk is, maar ook toegankelijk en lekker voor iedereen. Samen met onze klanten proberen we dit voedselsysteem stap voor stap in te richten, om deze idealen te realiseren. Dat gaat niet zonder slag of stoot, we worden geconfronteerd met tal van uitdagingen. Wil jij meer weten hoe we deze uitdagingen kunnen aanpakken? Praktische tools aangereikt krijgen en inhoudelijk kennis op doen om bij te dragen aan een gezond en duurzaam voedselsysteem? Lees dan verder!

We belichten diverse thema’s en onderwerpen, zoals het voldoen aan de (nieuwe) richtlijnen voor duurzaamheidsclaims om greenwashing tegen te gaan, het toekomstige verdienmodel binnen de zuivelsector, het naleven van het Klimaatakkoord via SBTi en de politieke ontwikkelingen rondom een duurzaam voedselsysteem.­

Wil je meer weten over deze onderwerpen en hoe we de voedseltransitie kunnen bevorderen? Doe dan mee aan onze Zomerse Kennisweek van 1 tot 5 juli! Elke dag van 09:00 tot 10:00 uur verzorgen we een boeiend webinar, gratis en gemakkelijk online bij te wonen.

Webinar ‘Duurzaamheidsclaims: Voldoen aan de (nieuwe) richtlijnen’

We nodigen bedrijven uit om deel te nemen en waardevolle inzichten te verkrijgen over wat wel en niet geclaimd kan worden op het gebied van duurzaamheid. 

Onze experts zullen tijdens het webinar hun ervaring delen en ingaan op actuele en toekomstige wetgeving, waaronder de Code voor Duurzaamheidsreclame, de Leidraad van Duurzaamheidsclaims, de Green Claim Directive en Empowering Consumers for the Green Transition. Daarnaast zullen we praktijkvoorbeelden delen om de richtlijnen concreet te maken en hun impact te verduidelijken.

Dit webinar vereist geen voorkennis en is geschikt vooral voor instapniveau. Mis deze kans niet om je kennis te vergroten en je bedrijf voor te bereiden op succes in een steeds transparantere markt.

Door Dagmar Sanderink & Justin Kerkmeijer

Meld je aan via de aanmeldknop hieronder. Wij kijken uit naar je online komst!

Meld je nu aan

 

Kaart wordt geladen...