Symposium HRM en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Wanneer

13/02/2020    
13:00 - 18:00

Waar

Haagse Hogeschool
Johanna Westerdijkplein 75, Den Haag
Symposium HRM en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Een sterke verbinding tussen onderwijs, onderzoek en beroepspraktijk is waar De Haagse Hogeschool als netwerkhogeschool voor staat. De opleiding HRM organiseert daarom jaarlijks een event waar studenten, docenten en relaties uit de praktijk elkaar ontmoeten. Graag nodigen we je uit voor het HRM-event 2020 dat in het teken staat van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO).

De roep om duurzaamheid staat hoog op de agenda en steeds meer organisaties en bedrijven zien het belang van MVO in. Zij kiezen daarbij voor een integrale aanpak waarbij de aandacht voor profit gecombineerd wordt met aandacht voor people en planet.

Duurzaamheid en maatschappelijk belang zijn inmiddels niet meer vrijblijvend. Want organisaties, klein en groot, worden steeds meer afgerekend op hun ecologische footprint en hun rol in de maatschappij.

MVO in Nederland staat niet op zichzelf. Het is een onderdeel van een wereldwijde ontwikkeling waarin de Verenigde Naties het voortouw hebben genomen met de Sustainable Development Goals (sdg’s) waarbij de inzet van mensen een factor van belang is.

Wat betekent MVO voor organisaties en voor HRM? Hoe vertaal je MVO naar HRM-beleid? Wat zijn de ervaringen van MVO-organisaties?

Tijdens het event 2020 willen wij je inspireren over de inzet van mensen bij MVO-organisaties. Welke stappen zetten deze organisaties? En welke kansen biedt MVO hen? Tijdens ons event kun je luisteren naar verhalen en inzichten van experts op het gebied van MVO. Uiteraard is er volop gelegenheid om te discussiëren en ervaringen uit te wisselen.

Meer informatie/aanmelden

 

Kaart wordt geladen...