Secrid LIVE Talk: Design Dilemmas

Wanneer

07/12/2023    
17:30 - 20:00

Waar

Secrid
Saturnusstraat 81, Den Haag, 2516 AG
Secrid LIVE Talk: Design Dilemmas

Tijdens Dutch Design Week 2023 heeft Secrid de kracht van ontwerp laten zien. Wij geloven dat ontwerpers een belangrijke rol vervullen bij het oplossen van de grootste maatschappelijke dilemma’s van onze tijd. Met onze eigen ontwerpkeuzes, en door het ondersteunen van getalenteerde ontwerpers, willen wij de focus van de industrie helpen verschuiven van steeds méer produceren naar steeds béter. Wij noemen dat Industriële Evolutie.

LIVE Talk

Wat is dat, béter ontwerpen? En hoe doe je dat? Op 7 december 2023 organiseren we een LIVE Talk, om dieper in te gaan op die vraag. Dit open evenement is een verdieping op het Secrid Talent Podium.

Holistisch ontwerp

Aan elk ontwerp, en elke verbetering, gaat een complex proces van keuzes vooraf. De afgelopen dertig jaar hebben we een unieke ontwerpfilosofie ontwikkeld, met 7 holistische principes. Tijdens de LIVE Talk presenteren we deze principes en bespreken we ze samen met een aantal inspirerende ontwerpers, zoals
Solarix, Claybens en Fungi Force.

Duurzaamheidsdilemma’s

Wij vinden het belangrijk om inzicht te geven in bewuste ontwerpkeuzes én duurzaamheidsdilemma’s die daar onvermijdelijk bij horen. Zo willen we uitnodigen tot een open gesprek en vooral vooruitgang.

Je bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn en onderdeel te worden van een groeiende beweging die de industrie helpt evolueren. Het evenement is gratis, inclusief een diner.

Programma:

Inloop: 17u

Start Live Talk: 17.30

Einde Live Talk: 20.00

Inclusief diner

Kan je er niet bij zijn? De verhalen, inclusief een korte film, van alle ontwerpers die dit jaar op het Secrid Talent Podium stonden tijdens DDW, zijn terug te vinden op de website.

Gratis aanmelden

Kaart wordt geladen...