Ravelijnlezing 2017

Wanneer

18/05/2017    
13:00 - 18:00

Waar

Theater De Maagd
Grote Markt 32, Bergen op Zoom, 4611 NT
Ravelijnlezing 2017

Enkele jaren geleden leken circulaire en biobased economie ver-van-ons-bed onderwerpen. Inmiddels kiezen de meeste bedrijven en organisaties de circulaire gedachte als uitgangspunt voor hun beleid. Het samenspel tussen mensen en technologie is noodzakelijk en inspirerend voor succesvolle innovatie in de Deltaregio.

Centraal staat de vraag: Hoe kunnen we de ontwikkeling naar een circulaire en biobased economie versnellen?

De Ravelijnlezing biedt in 2017 het podium aan innovatieve ondernemers en initiatieven. Sprekers van naam en faam delen met u hun visie op dit inspirerende thema.

Programma
Om 15.00 uur opent dagvoorzitter Martijn Paulen, directeur van de Dutch Design Foundation het hoofdprogramma van de Ravelijnlezing. Willem van der Leegte, president-directeur VDL Groep, gaat in zijn keynote in op innovatieve, duurzame toepassingen in de procesindustrie. Albert Markusse, CEO van Royal Cosun presenteert hoe een traditioneel agrofood bedrijf een transitie maakt om onderdeel te zijn van een circulaire en biobased economie. David Pappie, directeur Topsectoren en Industriebeleid bij het ministerie van Economische Zaken, gaat onder meer in op de kansen voor de Deltaregio. Voor meer informatie over het programma en de sprekers verwijzen wij u graag naar de website.

Innovation talks
De Innovation talks waren vorig jaar een succesvol onderdeel van de Ravelijnlezing. In deze inspirerende compacte lezingen laten bedrijven aan de hand van best practices hun resultaten en plannen voor de nabije toekomst zien. Meer informatie over de Innovation talks vindt u op de website.

Netwerkborrel
De Ravelijnlezing 2017 wordt afgesloten met een netwerkborrel, waar u onder het genot van een hapje en drankje kunt napraten over deze inspirerende middag.

Kaart wordt geladen...