Inspiratiesessie: Slim energie inkopen

Wanneer

09/10/2023    
13:30 - 17:30

Waar

Creative Valley Collective
Stationsplein 32, Utrecht, 3511 ED
Creative Valley Collective
Inspiratiesessie: Slim energie inkopen

De energiemarkt staat op zijn kop. Het ene moment zijn de prijzen torenhoog, het volgende moment zijn ze negatief. Hoe ga je als bedrijf slim om met deze grillige markt? In deze inspiratiesessie krijg je handvatten om van energie-inkoop een kans te maken.

Slim energie inkopen Een kans voor je bedrijfsbegroting én de energietransitie

Energie. Voorheen vaak een sluimerpost op de begroting. Tegenwoordig een strategisch onderdeel van de bedrijfsvoering. Sterker nog: goed energiemanagement en slimme inkoopstrategieën hebben inmiddels een grote invloed op het concurrerend vermogen van bedrijven. En die invloed wordt alleen maar groter. Hoe ga je hier slim mee om?

Slim, groen en voordelig

Drie sprekers nemen je mee in de wereld van energie-inkoop. Vanuit Deloitte deelt energiemarkt-kenner Oscar Kraan de belangrijkste trends en ontwikkelingen. Frank Schoenmakers deelt hoe hij slim en groen de windenergie van De Windvogels verkoopt, én hoe jij daar gebruik van kan maken. En Matthijs Nijpels (Directeur van de Groendus Energiemarktplaats) neemt je mee in de wereld van slimme en duurzame inkoopstrategieën.

Aan het eind van deze inspiratiesessie weet je wat er speelt op de energiemarkt en hoe je strategisch voorsorteert op de toekomst. Je gaat naar huis met kennis over slimme inkoopstrategieën, en wie weet met een dosis windenergie voor jouw bedrijf. Je weet hoe je grip kunt houden op je energiekosten en tegelijkertijd écht groen inkoopt.

Sprekers

  • Oscar Kraan – Manager Energy Strategy Deloitte
  • Frank Schoenmakers – Bestuurder van De Windvogel
  • Matthijs Nijpels – Directeur Groendus Energiemarktplaats

Meer informatie/aanmelden

Kaart wordt geladen...