Impact in Action

Wanneer

19/05/2021    
09:00 - 17:00

Waar

Erasmus Universiteit Rotterdam
Burgemeester Oudlaan 50, Rotterdam
Erasmus Universiteit Rotterdam
Impact in Action

Impact in Action biedt de optie om actief aan de slag te gaan met impactvraagstukken uit uw eigen organisatie. U heeft al ervaring met de theorie – bijvoorbeeld door het volgen van Impact in One Day – en wil deze theorie nu in praktijk brengen. Impact in Action biedt een verdieping aan de hand van uw eigen impactambities. Wij bieden denkkracht en feedback via onze kennis en ervaring. Impact in Action is praktijkgericht met als doel impact denken te vertalen naar impact doen.

Impact in Action wordt verzorgd door een divers team van onderzoekers en professionals verbonden aan Impact Centre Erasmus. We werken onder meer met economen, cultuurhistorici, bedrijfskundigen, bestuurskundigen en marketeers. Met dezelfde kijk op impact maken wordt vanuit diverse invalshoeken met u gekeken naar uw ambities. We hebben ervaring in en met organisaties in profit en not-for-profit.

Inhoud op maat

Impact in Action is modulair opgebouwd. Aan de hand van verschillende bouwstenen kunt u een uniek en individueel leertraject samenstellen dat goed aansluit op uw behoeften en de behoeften van uw organisatie. Bouwstenen hebben minimaal 4 en maximaal 16 deelnemers. Zo kunt u met deelnemers onderling of binnen uw eigen organisatie spiegelen.

Bouwstenen

Op het moment bieden wij vier bouwstenen aan met gevarieerde onderwerpen. Per bouwsteen staat de datum en tijd vast (volgt). Alle bouwstenen duren een dagdeel en zijn in willekeurige volgorde te volgen. Lees hieronder een korte samenvatting per bouwsteen. Graag kijken wij ook samen met u naar de meest geschikte route.

Praktische informatie

Impact in Action bestaat uit verschillende bouwstenen die individueel gevolgd kunnen worden. Één bouwsteen duurt een dagdeel, in de ochtend of middag op 21 april of 19 mei. Alle bouwstenen vinden plaats op een nader te bepalen locatie in Rotterdam. Specifieke tijden zullen later bekend gemaakt worden. De sprekers zijn onder voorbehoud van wijzigingen. De prijzen zijn als volgt:

Open inschrijving: €345,- per bouwsteen, per persoon.
Alumnitarief: €295,-  per bouwsteen, per persoon.

Meer informatie/aanmelden

Kaart wordt geladen...