Gratis webinar: Introductie ESG & CSRD

Wanneer

12/12/2023    
12:00 - 13:00

Waar

Online webinar
Gratis webinar: Introductie ESG & CSRD

In een tijdperk waarin duurzaamheid een must is voor elke organisatie, nodigt Sdu je uit voor een beginnersvriendelijk lunchwebinar over ESG (Environment, Social, Governance) en de Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD). Het webinar op 12 december is niet alleen een informatiesessie, maar ook een eerste stap voor organisaties die duurzaamheid in hun strategie willen opnemen.

Waarom je dit niet mag missen

Duurzaam ondernemen is essentieel voor het welzijn van onze planeet en maatschappij. Met de CSRD-regelgeving in aantocht, die vanaf 2024 geldt voor organisaties met meer dan 250 werknemers, is dit het moment om actie te ondernemen. Leer hoe je de transitie naar duurzaamheid in jouw organisatie effectief kunt begeleiden.

Wat je kunt verwachten

  • Ontvang in één uur antwoorden op vragen als:
  • Wat betekent CSRD concreet voor de toekomst van duurzaam ondernemen?
  • Welke simpele stappen kun je nemen om duurzaamheid te integreren in jouw organisatie?
  • Hoe kun je de kansen én risico’s van een ESG-strategie voor jouw bedrijf in kaart brengen?

De sprekers

Janine Heemskerk en Joost Waals, experts in het veld van duurzaamheid en corporate governance, leiden dit waardevolle webinar. Met hun uitgebreide kennis en ervaring ontvang je praktische inzichten die je direct kunt toepassen.

Over JE!S

Het JES!-programma (Journey to Epic Sustainability) is Sdu’s gerichte aanpak om organisaties bij te staan in hun duurzaamheidstransitie. Dit bereiken we door een holistische benadering die kennis, software, data en training combineert.

Inschrijven en PE-punt

Inschrijven kan eenvoudig hier. Wacht niet te lang, want het aantal plekken is beperkt. Bovendien kun je met deelname aan dit webinar een PE-punt verdienen.

 

Kaart wordt geladen...