Start Certified ESG Management: 4-daagse verdiepende opleiding

Wanneer

29/02/2024    
09:00 - 17:00

Waar


Start Certified ESG Management: 4-daagse verdiepende opleiding

Ben jij klaar om jouw ESG-beleid naar een hoger niveau te tillen en wil je dit stevig verankeren binnen jouw organisatie? Certified ESG Management is de meest waardevolle investering voor iedere professional die de diepte in wil gaan met ESG, CSRD en stakeholdermanagement.

Waarom je dit niet mag missen

We staan aan de vooravond van belangrijke veranderingen in duurzaamheidsrapportage en -management. De komst van de CSRD betekent dat bedrijven niet alleen moeten rapporteren, maar ook verantwoordelijkheid moeten nemen. Mis deze kans niet om je volledig uit te rusten met de kennis, tools en netwerkmogelijkheden die je nodig hebt om te excelleren in jouw rol.

Wat je kunt verwachten

Deze 4-daagse opleiding is een intensieve duik in de wereld van ESG en biedt zowel theoretische als praktische inzichten. Van het opstellen van een ESG-strategie tot stakeholdermanagement en van rapportagestandaarden tot het organiseren van een effectief ESG-traject binnen jouw organisatie. De opleiding is doorspekt met praktijkopdrachten, waarbij je direct toepasbare kennis en tools vergaart.

De sprekers

Deskundigen uit diverse vakgebieden zullen hun inzichten en ervaringen delen, wat zorgt voor een brede en diepgaande benadering van ESG-management. Hierdoor krijg je niet alleen kennis maar ook verschillende perspectieven aangeboden.

Over JES!

Het JES!-programma (Journey to Epic Sustainability) is Sdu’s gerichte aanpak om organisaties bij te staan in hun duurzaamheidstransitie. Dit bereiken we door een holistische benadering die kennis, software, data en training combineert.

Deze opleiding maakt gebruik van de JES! Workflow. Dit betekent dat je de kans krijgt om in real-time te leren en feedback te krijgen, waardoor je met een op maat gemaakt ESG-plan van aanpak voor jouw organisatie de opleiding afsluit.

Praktische info

  • Data: 29 februari, 7 maart, 14 maart, 4 april 2024
  • Kosten: € 2750,00 excl. btw
  • Locatie: Wordt nader bekendgemaakt

Doelgroep: Accountants, adviseurs, CFO’s, Finance managers, compliance managers, inkoopprofessionals, en anderen met ESG-verantwoordelijkheden.

Je kunt je ook aanmelden voor een optioneel examen om het certificaat ESG Management te behalen. De kosten hiervoor bedragen € 495,- excl. btw.

Schrijf je nu in en verzeker jezelf van een plek in deze diepgaande opleiding om een ESG-expert te worden.

Kaart niet beschikbaar