Duurzame co-working space virtueel

Wanneer

28/04/2020    
10:00 - 11:00

Waar

Online webinar
Online, Online
Online webinar
Duurzame co-working space virtueel

De Duurzame Co-Working Space gaat virtueel! Wat is jouw rol als MVO manager tijdens deze Covid-19 periode en hoe zorg je ervoor dat CSR ook post-corona op de agenda blijft? We praten hierover op 28 april van 10.00 tot 11.00 uur Het wordt een interactieve sessie met 4 stellingen en ruimte om met andere duurzaamheidsmanagers gedachten uit te wisselen over mogelijke strategieën. De bijeenkomst is exclusief voor duurzaamheidsmanagers.

Doel:  interactie met andere duurzaamheids-managers over de turbulente tijd en hoe jij CSR op de agenda kan blijven houden of juist gebruiken als een opportunititeit.

Programma: Na een welkomstwoord starten we met het ‘HET DUURZAME STOKJE’ – jouw werk als MVO manager in deze crisis tijd. Marianne van Keep (Verstegen Kruiden en Specerijen) zal het eerste stokje op zich nemen. Daarna hebben we een discussie rondom 3 stellingen om van elkaar te leren hoe we omgaan met veranderende agenda’s in bedrijven. Vervolgens zal Folkert van der Molen (Sustainalize / www.duurzaam-ondernemen.nl) vertellen over ‘ACTUALITEITEN: NIEUWS, OPINIE EN BOEKEN’. Louke Koopmans zal de online bijeenkomst modereren.

Daarna een conclusie en willen we graag weten welke onderwerpen jij over wilt spreken de volgende sessie.

Je kunt je aanmelden via onderstaand formulier.


Aanmeldingen tot nu toe

De volgende personen hebben zich reeds aangemeld voor deze editie:

[stickylist id=”35″]


Aanmeldingsformulier

Kaart wordt geladen...