Congres de Waardefabriek

Wanneer

16/11/2023    
09:30 - 17:00

Waar

DeFabrique
Westkanaaldijk 7, Maarssen, 3542 DA
DeFabrique
Congres de Waardefabriek

Krijg begeleiding in het bouwen van waarde voor jouw organisatie of klant. Innoveer, verduurzaam en transformeer! Verrijk je kennis over ESG/CSRD, Tax Technology en digitale innovaties en hun implementatieprocessen. De innovatie en kennisgolf komt dit najaar naar Utrecht! De Waardefabriek, het must-attend evenement voor fiscale professionals en duurzame ondernemers georganiseerd door Sdu, opent zijn deuren op 16 november. Organiseer je eigen route door een reeks workshops en presentaties die je helpen jouw organisatie te innoveren, te verduurzamen en te transformeren. Duik dieper in thema’s zoals ESG/CSRD, Tax Technology en digitale innovaties. Van het ontdekken van de impact van CSRD op je organisatie tot het leren hoe data-gedreven advies en nieuwe bedrijfsmodellen jouw manier van werken kunnen herdefiniëren, de Waardefabriek biedt praktische richtlijnen en bruikbare inzichten.

Van winst naar waarde: De transformatie door CSRD-regelgeving

In het licht van de klimaatcrisis en de nieuwe CSRD-regelgeving, is het streven naar sociaal en milieuwaarde essentieel om jouw organisatie toekomstbestendig te maken. Leer bij de Waardefabriek hoe je kunt transformeren van winst naar waarde, met praktische handvatten van ESG-experts. Ontdek thema’s als het ESG-landschap, duurzame verandering en datatechnologieën. Kies uit diverse workshops en stel een programma samen dat aansluit op jouw behoeften.

Accreditatie

NBA: Na het volgen van het gehele event mag je 4 uur voor het verplichte thema duurzaamheid 2023 in jouw PE-Portfolio opnemen.

Meer informatie/aanmelden

Kaart wordt geladen...