Dagtraining Duurzaam Leiderschap

Wanneer

22/11/2021    
09:00 - 17:00

Waar

Erf De Burgwal
Arnhemseweg 78, Leusden, 3832 GN
Dagtraining Duurzaam Leiderschap

Wat is er nodig om jouw organisatie te leiden naar een echt duurzame toekomst? Aan de noodrem trekken en rechtsomkeert maken werkt meestal niet. Vaak lukt het wel om de trein iets minder hard te laten rijden, maar er zijn maar weinig bedrijven die echt een duurzame weg inslaan. Wat daarvoor nodig is, is een bocht, die voldoende ruimte heeft om een nieuwe route te leggen. Met een aantal stations waarop mensen in en uit kunnen stappen. Deze training is erop gericht om jouw leiderschapskwaliteiten aan te scherpen en te focussen op het inzetten van deze bocht in jouw organisatie.

Wat neem je mee naar huis: inzicht, handelingsperspectieven en daadkracht om duurzaamheid een integraal onderdeel te maken van jullie bedrijfsstrategie. Om de organisatie waar je voor werkt toekomstbestendig te maken én inspirerend voor medewerkers. Om klanten en leveranciers aan jullie te verbinden door samen nieuwe, ‘houdbare’ producten en diensten te ontwikkelen waar we allemaal beter van worden. Nu en in de toekomst.

Voor wie: iedereen die duurzaam leiderschap wil ontwikkelen in zichzelf en voor de organisatie waarvoor je werkt.

Deze training wordt aangeboden door 7G training en advies. Voor MVO advies en leiderschapstrainingen, aangedreven door Julia Chatelain. Voor meer informatie zie www.7gtrainingenadvies.nl.

Kaart wordt geladen...