WakaWaka openingsprogramma van Inspiration360 – met Richard Branson, Bear Grylls and Al Gore

Wanneer

04/10/2016    
16:00 - 23:00

Waar

Ziggo Dome
De Passage 100, Amsterdam, Netherlands, 1101 AX
WakaWaka openingsprogramma van Inspiration360 - met Richard Branson, Bear Grylls and Al Gore

Tien jaar geleden schudde Al Gore de wereld wakker met zijn film The Inconvenient Truth. Ondernemer Maurits Groen, oprichter van WakaWaka, zag de urgentie van zijn verhaal en bracht het naar Nederland. Op 4 oktober staat Al Gore voor ruim 13.000 ondernemers en professionals in de Ziggo Dome tijdens het event Inspiration360. WakaWaka en Inspiration360 willen beiden duurzaam ondernemerschap stimuleren en slaan de handen ineen. Voorafgaand aan het avondprogramma daagt WakaWaka het Nederlands bedrijfsleven uit om nieuwe duurzaamheidsambities voor de komende tien jaar uit te spreken en worden een aantal indrukwekkende mijlpalen bekendgemaakt.

Tien jaar nadat Al Gore ‘An Inconvenient Truth’ in Nederland heeft gepresenteerd, is hij op 4 oktober weer terug. En u kunt hierbij zijn.

De ontwrichting van het klimaat is zichtbaarder dan ooit, en in het kielzog van Parijs 2015 is het nu de tijd om te reflecteren op de stappen die al genomen zijn, vooruit te kijken, en nieuwe kansen te creëren. Maurits Groen, destijds de initiator van de Nederlandse publicatie van Al Gore’s boek en première van de film, organiseert een nationaal duurzaamheidsevenement met zijn WakaWaka Foundation om het debat in Nederland aan te jagen en te inspireren tot actiebereidheid voor de komende tien jaar.

Als kers op de taart zal Al Gore aansluitend, tijdens hét inspiratie-evenement van het jaar, Inspiration360, nieuwe vergezichten aanboren. Naast Al Gore zullen hier ook andere inspirerende sprekers zoals Richard Branson, Bear Grylls en Anita Elberse op het podium verschijnen.

Netwerken, ontmoeten en inspireren

’s Middags is er en Green Business Market met borrel waarbij u gelegenheid krijgt om te netwerken met WakaWaka’s friends en (kleinere) bedrijven. Later volgt er en een pre-evenement, georganiseerd voor WakaWaka’s partners, waarin de top van het Nederlands bedrijfsleven nieuwe ambities uitspreekt en indrukwekkende mijlpalen bekend zal maken.

WakaWaka Foundation

In lijn met de ambitie van dit evenement wil WakaWaka stappen zetten om de toegang tot schone, duurzame energie in ontwikkelingslanden te versnellen en te verbeteren. Om dit doel te bereiken wil WakaWaka focussen op het verder ontwikkelen van innovatieve distributiemodellen voor het platteland. Door het werven van fondsen ondersteunt de Foundation WakaWaka om langdurige en blijvende impact te creëren.

De WakaWaka Foundation is maatschappelijk partner van Inspiration360 in het avond evenement. Inspiration360 helpt via deze samenwerking de WakaWaka Foundation in de ontwikkeling van nieuwe distributiemodellen in ontwikkelingslanden.

Aanmelden

Speciaal voor genodigden hebben wij een ticket samengesteld waarmee u toegang heeft tot de Green Business Market, het pre-evenement en het hoofdprogramma. Daarnaast is er de mogelijkheid hierbij een WakaWaka Power+ aan te schaffen met 40% korting. Hiermee steunt u ook de WakaWaka Foundation.
Voor meer informatie over het programma en het bestellen van tickets, kunt u kijken op onze website: www.waka-waka.com/algore. Voor vragen over sponsoring en/of deelname inclusief stand aan de Green Business Market kunt u mailen naar clara@waka-waka.com.

prog

Kaart wordt geladen...