Naast de financiële prestaties van een bedrijf gaat het bij -Profit’ over continuïteit van de onderneming, kwaliteit van producten en diensten, reputatie en innovatie. De link met MVO vertaalt zich in winst voor de samenleving: een beter milieu, betere kansen voor iedereen, sponsoring van maatschappelijke projecten, etc.

De voorgaande thema’s -Planet’ en -People’ blijven bij de selectie behouden als belangrijke criteria. De deskundige jury, onder voorzitterschap van de heer B. Pollmann, directeur Kamer van Koophandel Oost Brabant, zal de bedrijven over deze thema’s stevig aan de tand voelen.

De -Profit” voor de uiteindelijke finalisten van de BOV Trofee is niet gering. Via de website, meerdere (paginagrote) advertenties in het Brabants Dagblad, de digitale nieuwsbrief en uitingen in diverse zakelijke bladen betekent meedoen aan de BOV Trofee een mooie kans op veel publiciteit voor uw bedrijf! De zeer positieve ervaringen van de finalisten van voorgaande jaren bevestigen dit beeld.

Ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf in de regio ‘s-Hertogenbosch kunnen vanaf nu meedingen naar de Brabants Dagblad BOV Trofee 2004. Voor een deelnameformulier kunt u mailen naar info@bovdenbosch.nl. U kunt zich ook aanmelden via de website www.bovdenbosch.nl. Aanmelden kan tot 15 december as.