Tijdens het debat zullen de dilemma’s die de verschillende actoren in de samenleving tegen komen worden belicht. Illustratie vanuit drie verschillende internationale cases (gebaseerd op het Alternatieve Shell Report 2004 & het Shell Social Report 2004) vormen de achtergrond van het debat.

Het wordt een fris en helder debat olv debatleiders Marcia Luyten en Maartje Somers. De debatleiders gaan in op de verantwoordelijkheden van verschillende actoren (overheid, bedrijfsleven en ngo’s) en de dilemma’s en obstakels van de praktijk. Mede dankzij de toezegging van drie interessante mannen zal het een leuk debat worden! Vanuit het bedrijfsleven neemt de heer Bert Fokkema (Shell) deel aan het debat. De overheid wordt vertegenwoordigd door Bert Koenders (PvdA). Tenslotte wordt het MVO Platform vertegenwoordigd door Pieter van der Gaag (NC-IUCN).

Het debat vindt plaats in De Balie te Amsterdam (Kleine Gartmanplansoen 10) en begint om 20.00 uur.
Een kaartje voor toegang kost 8 EURO en zijn verkrijgbaar bij de kassa van De Balie (Tel: 020 – 55 35 100 op werkdagen van 13.00-18.00 uur of tot 45 minuten voor aanvang programma).