Campina breidt haar assortiment uit met drie plantaardige drinks, vol van smaak: haverdrink, sojadrink en barista haver. Campina voorziet hiermee in de groeiende vraag naar variatie. Campina Plantaardig is vanaf maandag 20 februari landelijk verkrijgbaar.

Dustin Woodward, Managing Director FrieslandCampina Nederland: “Campina is al 150 jaar een sterk merk in zuivel en beweegt ook nu mee met de veranderende behoeften van de consument. Nederlanders variëren graag, zo gebruikt momenteel maar liefst 43% zowel zuivel als plantaardige producten. Onze kennis en expertise op het gebied van voeding stelt ons in staat om goede en lekkere plantaardige producten te ontwikkelen. Plantaardige producten worden voornamelijk tijdens het ontbijt gebruikt en dit moment past natuurlijk uitstekend bij Campina. Met de introductie van Campina Plantaardig bieden we heerlijke variatie voor bij het ontbijt.”

Smaak en voedingsstoffen

Campina zoekt bij de ontwikkeling van haar producten altijd naar de juiste balans tussen smaak, de beste ingrediënten en goede voedingswaarde. Onze nieuwe lekkere plantaardige drinks zijn verrijkt met een aantal belangrijke voedingsstoffen: calcium, vitamine B2, B12 en D. Daarnaast is de Campina sojadrink rijk aan eiwit, en is aan de Campina haverdrink extra erwteneiwit toegevoegd.

Beschikbaarheid

De Campina Plantaardige drinks zijn vanaf 20 februari verkrijgbaar bij Albert Heijn en Picnic, vanaf 27 februari bij Jumbo, en daarna ook verkrijgbaar bij verschillende andere supermarkten. Campina Plantaardig is te vinden in het schap met houdbare dranken.