Batterijenhuis BV, toonaangevende leverancier van batterijen en energieopslagoplossingen in Nederland, kondigt met trots de lancering aan van de verkoop van Duracell thuisbatterijen. Deze innovatieve energieoplossingen zijn vanaf vandaag beschikbaar en bieden huishoudens een betrouwbare- en efficiënte manier om energie te beheren en op te slaan.

De energiemarkt staat voor grote uitdagingen, zoals fluctuerende energieprijzen, de druk op het elektriciteitsnet en de noodzaak om over te schakelen op duurzame energiebronnen. Thuisbatterijen bieden een oplossing door huishoudens in staat te stellen hun zelf opgewekte zonne-energie efficiënt op te slaan en te gebruiken wanneer dat het meest nodig is. Met de introductie van Duracell thuisbatterijen speelt Batterijenhuis BV in op de groeiende behoefte aan duurzame- en zelfvoorzienende energieoplossingen. Deze thuisbatterijen zijn ontworpen om energie op te slaan die onder andere wordt opgewekt door zonnepanelen, waardoor huishoudens hun afhankelijkheid van het elektriciteitsnet kunnen verminderen en hun energiekosten kunnen verlagen.

Volledig landelijke installatiedekking

Na 9 maanden hard werken biedt Batterijenhuis BV nu nieuwe-, volledige- landelijke installatiedekking! Van Vaalserberg tot Terschelling en van Rottumerplaat tot Sint Anna ter Muiden, alles ertussenin wordt geïnstalleerd door gecertificeerde installateurs, wat zorgt voor een
kwaliteitsbeleving van A tot Z voor de trotse eigenaar van de thuisbatterij.

“Wij zijn verheugd om de Duracell thuisbatterijen aan ons assortiment toe te voegen,” zegt Ricardo Berruezo, CEO van Batterijenhuis BV. “Met deze toevoeging kunnen we onze klanten nog beter ondersteunen bij hun streven naar energieonafhankelijkheid en duurzaamheid. Duracell staat bekend om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij zijn er zeker van dat deze thuisbatterijen een waardevolle aanvulling zullen zijn voor veel huishoudens in Nederland.”

Belangrijkste kenmerken van de Duracell thuisbatterij:

  • Betrouwbare energieopslag: Duracell thuisbatterijen bieden een betrouwbare oplossing voor het opslaan van overtollige zonne-energie, zodat deze kan worden gebruikt wanneer dat het meest nodig is.
  • Kostenefficiënt: Door gebruik te maken van opgeslagen energie tijdens piekuren, kunnen huishoudens hun energierekening aanzienlijk verlagen.
  • Trading: Dankzij de geïntegreerde 1C/1C rating kan de thuisbatterij van Duracell traden en binnen één uur volledig laden én ontladen, wat een verdienmodel voor de consument betekent.
  • Milieuvriendelijk: Door de efficiëntie van energieopslag en -gebruik te verbeteren, helpen Duracell thuisbatterijen huishoudens om hun ecologische voetafdruk te verkleinen.

Duracell biedt thuisbatterijen voor zowel kleine als grote energiebehoeftes

Duracell, een naam die synoniem staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit, biedt thuisbatterijen van 5kWh, 10kWh, 15kWh, 20kWh en 25kWh die aan zowel kleine als grote energiebehoeften voldoen. Met een indrukwekkende laadcycli van 10.000 en een garantie van 10 jaar staan deze thuisbatterijen garant voor langdurige prestaties. Het geïntegreerde Energy Management System (EMS) zorgt voor een optimale benutting van de opgeslagen energie, wat resulteert in extra besparingen en efficiënter energiebeheer.

De lancering van de Duracell thuisbatterijen markeert een belangrijke stap voor Batterijenhuis BV in de uitbreiding van haar aanbod van duurzame energieoplossingen.