Gezond, lekker en snel. Dat zijn de nieuwe kleine salades die vanaf nu te vinden zijn in het kant-en-klaar- salade assortiment van Albert Heijn. Salades zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit ons eetpatroon. Helaas ontbreekt het vaak aan tijd om deze salade zelf te bereiden. Om voor de lunch of de lekkere trek tussendoor toch te kunnen kiezen voor een gezonde traktatie zijn deze kleine salades de perfecte oplossing. De salades zijn 100% vega(n), laag in calorieën en koolhydraten, zitten vol met groenten en zijn makkelijk mee te nemen door de handige verpakking. Er is keuze uit drie unieke wereldse varianten; Spicy Mango, Witte Kaas Zoete Aardappel en Sojaboon Wakame.

Kleine salade Spicy Mango

Met elke hap van deze salade ervaar je een andere smaaksensatie. Zoet, pittig en fris wisselen elkaar af. Deze kleurrijke en knapperige salade is gevuld met pittige mango-hummus, frisse mango en gerookte amandelen.

Adviesprijs €3.69 – 100 % Vegan, 260 g waarvan 150g groente, 274 kcal

Kleine salade Witte Kaas Zoete Aardappel

Een verrassende salade met een Tex Mex tintje dankzij de combinatie van gegrilde zoete aardappel, tortilla chips en een limoen-koriander-hummus.

Adviesprijs €3.59 – 100 % Vegetarisch , 215 g waarvan 95g groente, 281 kcal

Kleine salade Sojaboon Wakame

Waan je in Azië met deze Sojaboon Wakame salade. Super groenterijk met bloemkoolrijst, rettich en spinazie. De toevoeging van gedroogd zeewier en sesam zorgt voor een oosterse bite en de frisse smaak van de geroosterde sesamdressing maakt de salade helemaal af.

Adviesprijs €3.79 – 100 % Vegetarisch , 240 g waarvan 135g groente, 283 kcal