Weleda lanceert vier nieuwe Shower Bars voor een heerlijke en tegelijkertijd duurzame wellness-ervaring onder de douche. Bovenop 100% natuurlijk, met hoogbiologisch aandeel, microplasticvrij en diervriendelijk zoals je van het cosmeticabedrijf gewend bent. Zorgen de Shower Bars voor een verrassende doucheervaring met verkwikkende en stimulerende geuren van pure etherische oliën.

Natuurlijke verzorging op een duurzame manier

Zeepblokken zijn terug van weggeweest. Ze roepen niet alleen een nostalgisch gevoel op maar zijn ook milieuvriendelijk. “De nieuwe Shower Bars zijn biologisch afbreekbaar en zitten in een plasticvrije, kartonnen verpakking. Deze is gemaakt van 55% gerecyclede grondstoffen, die je zelf ook weer makkelijk kunt recyclen. En elke Shower Bar gaat twee keer zo lang mee als een vloeibaar doucheproduct”, vertelt Liza Trouwborst, productspecialist bij Weleda.

“Het was een kwestie van tijd voordat Weleda met Shower Bars zou komen. De duurzame bars sluiten naadloos aan bij de missie van Weleda. Al 100 jaar is de zorg van de planeet onderdeel van onze identiteit”.

Duurzame wellness-ervaring

De bars zijn niet alleen goed voor de planeet, maar verwennen ook huid en zintuigen. De plantaardige Shower Bars schuimen zacht en bevatten 100% natuurlijke ingrediënten waaronder verzorgende biologische Shea Butter. De wellness-ervaring wordt versterkt door pure etherische oliën. De geuren van 100% natuurlijke etherische oliën komen tot leven in de stoom van de douche.