Beeld je in: je bent op het strand en verzamelt van alles om te stapelen. Voel de opwinding als je aan de slag gaat … de frustratie. Maar ook de ontspanning, wanneer de toren blijft staan en je de zwaartekracht hebt verslagen. Vanuit dit gevoel is ROCKEEES ontstaan, een slim blokje met 17 verschillende kanten met ieder een eigen evenwichts-punt. Met ROCKEEES maak je op ontelbare manieren je eigen toren waar en wanneer je wilt … maar pas goed op, want de zwaartekracht kan je elk moment voor de gek houden!

ROCKEEES is in Nederland ontworpen door het ontwerpbureau Apollo11 en zal hier ook volledig circulair geproduceerd worden in samenwerking met recycler Coolrec en spuitgiet bedrijf Injection Point. Coolrec zamelt uit heel Europa afgedankte koelkasten in die worden gerecycled tot hoogwaardige secundaire grondstoffen. De kunststoffen worden door de recycler omgezet naar polystyreen korrels die met dit nieuwe evenwichtsspel ROCKEEES een ‘cool’ tweede leven krijgen.
BEAT GRAVITY AND MAKE RECYCLING MORE FUN!

Om dit idee te realiseren en de productie mal te ontwikkelen, is nu een Kickstarter campagne gestart. Wil jij met ons als eerste de zwaartekracht uitdagen en recycling stimuleren, steun ons hier!