Van Oers Accountancy & Advies

Van Oers is één van de grootste accountancy & advies kantoren in West-Brabant. We zijn gespecialiseerd in accountancy, belastingadvies, loonadvies, corporate finance, juridische dienstverlening en we adviseren op het gebied van duurzaamheid.

Midden in de samenleving staan, dat is een van onze speerpunten. Wij zouden ervoor kunnen kiezen om onze markt te bedienen vanuit één hoofdkantoor, maar we kiezen er juist voor om lokaal aanwezig te zijn, met vijf kantoren geworteld in Zuid-West Nederland. Actief in de lokale samenleving. En vanuit die oprechte betrokkenheid dragen wij graag een steentje bij aan lokale projecten en initiatieven die de kwaliteit van onze samenleving verhogen.

Gedegen dienstverlening op een persoonlijke wijze. Betrokken, daadkrachtig, oplossingsgericht. Dat is wat we brengen. De missie van Van Oers is dat zij haar klanten wil ontzorgen en adviseren op het vlak van accountancy en advies, zodat haar klanten zich kunnen richten op hun kernactiviteiten en in staat zijn op de genoemde gebieden optimaal te functioneren.