Sinds de zussen Hissink begin dit jaar hun 100% plantaardige mayo lanceerden komen er elke dag nieuwe vegan mayo lovers bij. Mayo is mayonaise zonder ei en alle mayo’s van The Mayo Sisters zijn daarnaast ook suikervrij. De romige ‘Original’ mayo met een Frans zuurtje viel zo goed in de smaak dat zelfs de grootste culi-kenners geen verschil proefden. Nu presenteren de Amsterdamse zussen vol trots de drie nieuwe aanwinsten in de mayo family: een Piri Piri, Truffel en Aïoli!

 In de Truffel mayo zitten echte zwarte truffel stukjes, de Piri Piri is een mix van kruiden volgens hun familierecept en de Aïoli heeft een eigen twist. Zoals vanuit huis geleerd bedenken de zussen alle sauzen zelf, zodat je zeker weet dat er geen troep in zit. In 2018 creëerden ze hun romige Franse mayonaise zonder ei en zonder suiker en zo begon het avontuur van The Mayo Sisters. Inmiddels is hun mayo te koop bij vele winkels in Nederland en delen de zussen wekelijks een recept op hun socials, omdat mayo nou eenmaal bij alles kan;)!

De mayo van The Mayo Sisters is:

  • 100% plantaardig
  • suikervrij
  • lactose- en glutenvrij
  • vrij van smaak-of kleurstoffen
  • vrij van sulfiet & EDTA (E385)

Waar te koop:

Voor verkooppunten van speciaalzaak tot detailhandel: check het hier, binnenkort ook te koop bij Sligro. Online zijn de mayo’s verkrijgbaar bij o.a. Puur & Fit, Crisp en Bol.com. De Original fles van 450 ml en de Truffel van 250 ml zijn verkrijgbaar voor de consumentenadviesprijs van €4,99.  De Aïoli en Piri Piri fles van 250 ml voor €3,99.