Nederlands interieurdesignmerk Studio HENK breidt haar accessoirelijn uit met de lancering van de Blob vaas en de Grid hanglamp; twee perfecte producten om cadeau te doen tijdens de feestdagen. De nieuwe designs zijn geïnspireerd op organische vormen en bestaan uit natuurlijke materialen zonder de verfijnde eenvoud te verliezen die Studio HENK kenmerkt. De Grid hanglamp is volledig gemaakt van innovatieve en lokale materialen, zoals olifantengras en aardappelzetmeel, een bewuste keuze die de toewijding van het merk aan duurzaamheid onderstreept.

Blob vaas

Studio HENK introduceert een nieuwe versie van de Blob vaas na het succes van de limited edition vazen in 2021. De vaas is een welkome aanvulling op de familie van Blob-producten en vormt met zijn ronde vormen een contrast ten opzichte van de strakke lijnen in de rest van de collectie. Door het zorgvuldige productieproces en de hoge kwaliteit keramiek waarvan deze vaas gemaakt is, kan deze een leven lang meegaan. De Blob vaas verschijnt in een mat-beige glazuur: ideaal om een ​​kleurrijk boeket van verse bloemen mee te accentueren of een bundel gedroogde bloemen sfeervol te presenteren. Daarnaast is de vaas ook te gebruiken als een elegant sculpturaal kunstobject. De Blob vaas is verkrijgbaar voor € 89,00.

Grid hanglamp

In de bolvormige, geometrische Grid hanglamp worden grafische en organische invloeden moeiteloos met elkaar gecombineerd. Met zijn rasterachtige lampenkap die unieke lichtpatronen op plafonds en muren weergeeft, kan de Grid lamp als een centerpiece boven de eettafel worden gehangen. Of creëer een lichtgevend kunstwerk door meerdere lampen te combineren in een hal of trappenhuis. De lamp is bijzonder doordat deze gemaakt is van Nederlands olifantengras en aardappelzetmeel; twee innovatieve 100% biologisch afbreekbare materialen. De Grid hanglamp is beschikbaar in drie kleuren (naturel, wit en zwart) en is verkrijgbaar voor € 499,00.

De Blob vaas en Grid hanglamp zijn online en in de Studio HENK winkels verkrijgbaar vanaf maandag 14 november.

Over Studio HENK

Studio HENK is een Nederlands designmerk, dat is begonnen als familiebedrijf in 2013. Intussen telt het bedrijf een ‘familie’ van meer dan zestig medewerkers, maar vertegenwoordigt het nog altijd de waarden die vanaf het begin belangrijk zijn: kwaliteit en duurzaamheid. Studio HENK gelooft dat het ontwerpen van meubels niet alleen draait om het maken van een mooi meubelstuk, maar om het creëren van meubels die je elke dag weer kunt gebruiken. Daarom zijn alle ontwerpen van Studio HENK niet alleen mooi, maar ook functioneel. Alle meubels kunnen zelf samengesteld worden, zodat ze precies zijn wat een klant nodig heeft voor zijn of haar dagelijks leven.