Na een derde plek over 2018 en een tweede plek over 2019, is Pure Energie vandaag uitgeroepen tot beste energieleverancier door vergelijkingssite GasLicht.com. Pure Energie scoort van alle energiebedrijven de beste klantreviews en klanttevredenheid over heel 2020. Nadat de Consumentenbond Pure Energie onlangs al voor de achtste keer tot de Groenste Energieleverancier uitriep, is dit een mooie aanvullende waardering van consumenten.

Marketing Manager Hugo Zoetman: ‘We willen bij Pure Energie niet alleen de groenste zijn, maar ook de beste service leveren voor onze klanten. Wij streven naar klantgeluk, zo heet onze afdeling ook die klantcontacten heeft. Deze prijs is een beloning voor alle collega’s die zich hiervoor inzetten. Het is mooi om te zien dat wij het beste van alle energiebedrijven scoren op precies die onderdelen die wij belangrijk vinden. Zo krijgen we een 8,4 bij het klanttevredenheidonderzoek dat GasLicht.com uitvoerde en zelfs een 9,0 bij de klantereviews op deze site.

Wij hebben onlangs ook zelf een klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd dat dezelfde hoge waardering laat zien. Onze klanten zijn bewust bezig met duurzaamheid en weten onze echte groene stroom te herkennen. Wij ontwikkelen al meer dan 25 jaar zelf, samen met lokale energiecoöperaties, duurzame energieprojecten in Nederland en we verkopen nooit meer stroom dan we zelf opwekken. Deze unieke werkwijze wordt gewaardeerd door onze klanten. We zien ook dat onze klanten steeds vaker met ons samen werken aan verdere verduurzaming van hun woning, bijvoorbeeld met zonnepanelen op hun dak. We zijn een puur Nederlands bedrijf dat zich dagelijks inzet om de energietransitie in Nederland te versnellen en we zijn trots op deze erkenning.’