Partnernieuws Vermetten | accountants en adviseurs

Vermetten | accountants en adviseurs is een Brabants accountancy- en advieskantoor. Vermetten levert deskundige, daadkrachtige en doeltreffende dienstverlening aan ondernemers. Met ruim 350 professionals in vestigingen in heel Noord-Brabant heeft het bedrijf de expertises in huis die ondernemers nodig hebben om regionaal, nationaal én internationaal te groeien.

Als ondernemer wilt u vandaag stappen zetten, zodat u morgen bent waar u wilt zijn. Bij Vermetten | accountants en adviseurs vindt u advies waar u écht iets aan heeft. Dit wordt doorvertaald in de kernwoorden Deskundig, Daadkrachtig en Doeltreffend – de zogenaamde 3D’s. Zonder gedoe. Wil je klanten in beweging krijgen om actief met duurzaamheid bezig te zijn, dan moet je zelf wel het goede voorbeeld geven. Daarom maakt Vermetten zelf óók een duurzaamheidsreis, zonder opsmuk maar met aandacht voor wat er echt toe doet.

Duurzaam ondernemen is niet meer iets voor de toekomst, het is hier, het is nu en het is voor iedereen. De duurzame ondernemer is beter in staat om zijn talent aan zich te binden en te houden. Producten of diensten met een duidelijk duurzaam karakter zorgen voor meer omzet en duurzaam inkopen zorgt op termijn voor betere condities. Duurzaam ondernemen loont, daarom neemt Vermetten | accountants en adviseurs duurzaamheid erg serieus en willen we de ondernemer hierin steunen.

Wij gaan graag het gesprek met u aan over uw duurzame strategie en wat bijvoorbeeld veranderende wet- en regelgeving betekent voor uw product of dienstverlening. Wij helpen u graag verder als u een ondernemer bent die intrinsiek gemotiveerd is om van de aarde een betere plek te maken. Bent u de ondernemer die duurzaamheid diep van binnen voelt maar moeite heeft om de duurzaamheidstransitie vorm te geven? Dan zijn we naar u op zoek. Samen maken we van uw ambitie een mooi verhaal.

”Verduurzamen doen we samen, zonder gedoe”