Partnernieuws TÜV NORD Nederland

Wij staan samen sterk voor het bevorderen van betrouwbaarheid in organisaties, tussen organisaties en voor de consument. Ons hoofddoel is om aantoonbaar te maken dat onze klanten aan gestelde eisen voor betrouwbaarheid voldoen. Of dit nu vanuit wetgeving is of vanuit een opdrachtgever. We stellen dit heel feitelijk vast met een TÜV audit, keuring of inspectie. De risico’s en pijnpunten die we voor u blootleggen met deze onafhankelijke beoordelingen helpen onze klanten en hun opdrachtgevers nog meer vertrouwen krijgen in hun organisatie, processen, producten en arbeidsmiddelen. Alle onderwerpen die wij toetsen zorgen ervoor dat onze klanten verzekerd zijn van betrouwbare producten, diensten en leveranciers en onze klanten zelf ook de betrouwbaarheid van hun organisatie kunnen aantonen.

Zowel belanghebbenden als de overheid hebben de groeiende verwachting dat bedrijven voldoen aan eisen op het gebied van milieu, duurzaamheid en MVO. Met onze beoordeling maken onze klanten die verwachting aantoonbaar. We doen dit niet alleen op basis van certificering van organisaties op het gebied van milieumanagement (ISO 140001), energiemanagement (ISO 50001), CO2-uitstoot (CO2 – Prestatieladder), of maatschappelijk verantwoord ondernemen en inkopen (MVO-Prestatieladder en MVI-Criteria), maar bijvoorbeeld ook door hele praktische keuringen zoals een energielabel in een lift.

TÜV NORD Nederland ondersteunt u graag in al uw maatschappelijk verantwoorde ambities. Daarnaast besteden we bijzondere aandacht aan de economische, ecologische en sociale gevolgen van onze beslissingen en acties. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze merkkern – in het dienstenaanbod dat we leveren en op alle gebieden van innovatie. We werken te allen tijde aan het verbeteren van onze ecologische footprint.