Partnernieuws The Terrace

Van duurzaamheidsstrategie tot B Corp-certificering. The Terrace is jouw one-stop-shop voor elk duurzaamheidsuitdaging. We helpen bedrijven van denken, doen tot vertellen.

Organisaties in staat stellen om positieve verandering te versnellen

Wij zijn The Terrace, een duurzaamheids-agency gevestigd in Amsterdam. Wij geloven dat organisaties de kracht hebben om koers te veranderen naar een duurzamere toekomst. Om dit te doen hebben zij de juiste focus, strategieën en tools nodig. En daar komen wij in beeld – wij ondersteunen organisaties op hun reis naar een duurzame toekomst. Door middel van een duurzaamheidsstrategie, B Corp certificering, implementatieondersteuning, duurzaamheidsverslag, creatieve campagnes en meer.

Al meer dan 15 jaar leidend in positieve verandering

Onze oprichter, Leontine Gast, was de eerste CSR-manager bij Albert Heijn en een pionier in het succesvol mainstreamen van duurzame producten in de supermarkt met de lancering van “AH Biologisch”. Gedreven door haar ongeduld met het trage tempo van verandering en de snelle achteruitgang van het milieu, richtte Leontine The Terrace op in 2007 om positieve verandering te versnellen. Sindsdien heeft ons bureau al meer dan 150 klanten ondersteund. Waaronder MKB, non-profitorganisaties en multinationals in sectoren zoals duurzame voeding, retail, kleding en de energietransitie.

Van strategie tot implementatie en communicatie

We helpen klanten een breed gedragen visie te ontwikkelen, belangrijke trends te identificeren en prioriteren te stellen. We vertalen de strategie naar praktische acties, inclusief het beleggen van interne rollen en verantwoordelijkheden, tijdlijnen en KPI’s. Zo zorgen we ervoor dat teams weten wat ze moeten doen, wanneer en hoe. We ondersteunen klanten om hun duurzaamheidsverhaal effectief te communiceren, of het nu gaat om een sterke communicatiestrategie, creatieve campagne, interne betrokkenheid of duurzaamheidsrapportage.