Partnernieuws Quentic

Wie zijn wij

Wij zijn Quentic – een van de meest toonaangevende aanbieders van Software as a Service (SaaS) voor HSEQ- en ESG-management in Europa. Wij willen duidelijkheid en richting bieden op het complexe terrein van management van arbeidsveiligheid, milieu, kwaliteit en duurzaamheid en we streven naar het creëren van digitale oplossingen die onze gebruikers inspireren en stimuleren bij hun dagelijkse werkzaamheden en die onze wereld een beetje beter maken. Daarbij gaan we uit van een integrale benadering waarbij diverse informatiegebieden, taakvelden en ondernemingsgebieden samenkomen.

Onze expertise

Tot ons Quentic-team behoren experts op het gebied van IT, HSEQ en duurzaamheid. Samen met ons internationale netwerk van partners beschikken we over kundige experts op alle noodzakelijke gebieden, waardoor we met onze technologie, gespecialiseerde toepassing, efficiëntie en diensten een consistent hoog kwaliteitsniveau kunnen bieden. Dit stelt onze klanten beter in staat hun bedrijven op kostenefficiënte, milieuvriendelijke, duurzame en veilige wijze te runnen.

Quentic Powered by AMCS

Sinds juli 2022 is Quentic onderdeel van AMCS. Met de toevoeging van Quentic breidt AMCS haar aanbod uit van veelbelovende digitale oplossingen die workflows optimaliseren en een directe positieve impact hebben op het milieu. Het hoofdkantoor van AMCS is gevestigd in Limerick, Ierland. AMCS heeft kantoren in Noord-Amerika, Europa en Australië, met meer dan 1000 werknemers in 18 landen. AMCS is een wereldleider op het gebied van geïntegreerde software en voertuigtechnologie voor de milieu-, recycling- en grondstoffenindustrie en biedt optimalisatieoplossingen voor de bredere transport- en logistiekmarkt. AMCS helpt meer dan 4.000 klanten wereldwijd om hun operationele kosten te verlagen, het gebruik van activa te verhogen, marges te optimaliseren en de klantenservice te verbeteren. Onze gezamelnlijke bedrijfssoftware en SaaS-oplossingen leveren digitale innovatie aan de opkomende circulaire economie over de hele wereld.