Partnernieuws Partners for Innovation

Partners for Innovation is een onafhankelijk adviesbureau voor duurzame en circulaire innovatie. Samen met onze klanten ontwikkelen en realiseren we winstgevende projecten met een positieve impact. We focussen met onze diensten op het bevorderen van de circulaire economie, hernieuwbare energie en duurzaam landgebruik.

We zijn ‘doeners’ met een hoge standaard: we zetten onze inhoudelijke expertise in om resultaten te boeken die ondernemers en organisaties daadwerkelijk vooruit helpen. Onze activiteiten strekken zich uit van strategische analyses tot nieuwe verdienmodellen, van gebruikersacceptatie tot trainingen en van financiering en ontwikkeling tot uitvoering en monitoring.

Onze diensten zijn geen doel op zich maar een manier om keuzes te verhelderen, circulair ondernemen te bevorderen, partijen te verbinden, langdurige samenwerking tot stand te brengen en innovaties te realiseren. We zijn vooral actief in Nederland, Europa en Sub-Sahara Afrika.

Partners for Innovation is opgericht in 2006. We hebben 23 medewerkers in Nederland en 6 in Niger. Onze kernwaarden zijn  deskundigheid, duurzaamheid, innovatie, resultaatgerichtheid en verbinding.