Partnernieuws Kroll SR

Kroll SR, opgericht in 2020 door Bob Kroll, is een organisatie die gespecialiseerd is in CSRD- en ESG-verslaglegging. Met een sterke focus op duurzaamheid en transparantie, bieden wij diensten aan organisaties van diverse groottes en sectoren. Onze expertise in het creëren van gedetailleerde en betrouwbare rapporten stelt bedrijven in staat om hun sociale en milieuprestaties op een heldere en verantwoorde wijze te communiceren.

Onze diensten omvatten het volledige traject van CSRD-compliant rapportages, dubbele materialiteitsanalyses, uitbreiding naar bredere ESG- en GRI-verslaglegging, informatieverzameling, verslagsamenstelling, tekstuele eindredactie, grafische vormgeving en algemeen inhoudelijk ESG-advies. Hiermee helpen we organisaties niet alleen aan wettelijke vereisten te voldoen, maar ook hun impact op de maatschappij en het milieu inzichtelijk te maken en deze structureel te verbeteren. Wij benaderen elk project met uiterste professionaliteit, betrokkenheid en grondige kennis, in balans met gezelligheid en efficiëntie.

Onze werkwijze kenmerkt zich door een persoonlijke en nauwgezette aanpak. We nemen de tijd om de unieke aspecten van elke organisatie te begrijpen, waardoor we maatwerk leveren dat niet alleen informatief is, maar ook strategisch waardevol. Met Kroll SR kiezen bedrijven voor een partner die hen helpt bij het navigeren door de complexe wereld van ESG- en CSRD-rapportages, met als doel een positieve impact te maken op zowel hun bedrijfsvoering als op de samenleving.