Partnernieuws Intergamma

Intergamma is de organisatie achter de doe-het-zelf-formules GAMMA en KARWEI. Met bijna 400 bouwmarkten in Nederland en België zijn we hier al jaren de onbetwiste nummer één op de doe-het-zelfmarkt. In Europa horen we bij de 15 grootsten. En daar zijn we trots op.

Onze droom is dat iedereen in Nederland en België duurzaam woont, nu en straks. Met duurzame klussen zorg je dat je beter woont en minder verbruikt. En daar willen en kunnen wij bij helpen.

Bij ons vind je alles wat je nodig hebt om je huis en tuin duurzaam mooier te maken: hulp om slimmer te klussen, goede producten en duurzame oplossingen. We hebben stevige ambities: we timmeren stap voor stap aan de weg om klussen duurzamer te maken. Ook zelf klussen wij volop aan duurzaamheid. Uitdagend? Zeker. Als doe-het-zelf retailer zijn onze ketens, producten en grondstoffen van zichzelf niet duurzaam. Dat schuurt…figuurlijk in dit geval. Maar juist dat besef en die uitdaging past bij ons. Wij willen de meest duurzame doe-het-zelf retailer worden in een toekomstbestendigere wereld. Zodat we samen mooier wonen, minder verbruiken en fijner leven.