Partnernieuws Faculty of Skills

Wij zien professionals in sustainability als de superhelden van deze tijd en onszelf als de ondersteunende sidekick.

Wij richten ons op leiders en professionals die werken aan de duurzame transitie. Daar hebben we een belangrijke reden voor. In alles wat we vandaag doen, werken we aan de toekomst. Daarom willen we met dat werk een bijdrage leveren aan de meest uitdagende transitie van de komende decennia: een duurzame relatie met onze leefwereld. Uitdagende veranderingen vragen om samenwerking, overtuigingskracht en sterke communicatietechnieken.

Met een ervaren team zijn wij sinds 2012 expert in het aanleren, verbeteren, en ontwikkelen van deze soft skills. Met ons trainingsaanbod helpen wij leiders in het zadel, geven we kartrekkers de teugels in handen en laten we veranderaars het hoogste lied zingen.

Wij doen niet aan saaie zaaltjes met tl-licht en vuistdikke theoriemappen. Wij geloven dat je veel meer leert door te doen. Dus bij ons mag jij aan het werk. We beloven actie, oefeningen en creatieve werkvormen, met inspirerende trainers die garant staan voor een veilig en optimaal leerklimaat voor de hele groep.

De meest voorkomende reactie na een sessie bij ons? “Inspirerend, het was allesbehalve saai en ik heb er morgen écht wat aan.”