Partnernieuws Eevery

Hét duurzaamheid- en verbeterplatform voor het MKB

Eevery is een laagdrempelig en voordelig duurzaamheid- en verbeterplatform voor het MKB. Wij helpen u met uw duurzaamheid vast te stellen, deze te verbeteren en hierover te communiceren. Zonder dat dit invloed heeft op uw dagelijkse activiteiten. We dragen niet alleen verbeteringen aan, maar helpen ook bij de uitvoering; van het MKB voor het MKB!

Als MKB-bedrijf begrijpen wij als geen ander midden- en kleinbedrijven en de ondernemers die ze opbouwen. De dagelijkse uitdagingen om uw bedrijf draaiende te houden vergt veel inspanning. Desondanks wilt u ook voldoen aan regelgeving, de competitie een stap voor blijven en kosten besparen. Wist u dat 90% van de bedrijvigheid wereldwijd uit MKB’ers bestaat? Juist wij vormen de drijvende kracht achter de economie en wij helpen u dan ook graag om dit te verduurzamen.

  1. Meten
    Het begint allemaal met meten en bewust worden van de duurzaamheid van uw bedrijf. Wij begrijpen dat duurzaamheid een traject is en dat MKB-bedrijven nog maar net beginnen. Start daarom met uw nulmeting. Communiceer dit direct en geef zo concreet antwoord op eventuele vragen en toon uw betrokkenheid.
  2. Verbeteren
    Wat ons uniek maakt is het Verbeterportaal. Wij helpen u namelijk om uw bedrijf te verduurzamen door goedkope en praktische wijzigingen aan te brengen. Hierdoor profiteert u van een verbeterde score en loopt u een stap voor op de rest.
  3. Communiceren
    Exporteer rapportages over bijvoorbeeld uw nulmeting, uw verbeterprogramma en uw behaalde resultaten na verloop van tijd. Communiceer zo uw vooruitgang naar belanghebbenden, zoals klanten, leveranciers, werknemers, kredietverstrekkers en het publiek. Dit zorgt vervolgens voor een commercieel voordeel.

Eevery werkt op maat van het MKB, maar is afgestemd op wereldwijde standaarden (bijv. de UN Sustainable Development Goals, het Global Reporting Initiative en de EU Taxonomie). Met ons platform verduurzaamt u volgens de laatste ontwikkelingen. We zorgen ervoor dat onze software voortdurend is bijgewerkt en de laatste maatstaven, data, intelligentie en regelgeving hanteert.

Klaar voor actie? Begin uw duurzaamheidstraject nu samen met Eevery. Profiteer direct van de voordelen, realiseer kostenbesparingen en anticipeer op naderende wet- en regelgeving zonder dat dit invloed heeft op uw core business!