Partnernieuws DGB Group

Het planten van bomen en het beschermen van natuur is dé oplossing om de hoeveelheid CO2 in de lucht te verminderen. Mensen over de hele wereld worden daarom bewust van de potentie van investeren in natuur, zoals herbebossing en ecologisch herstel, om CO2 vast te leggen en de natuur terug te brengen waar deze niet zonder hulp kan terugkeren.

DGB Group houdt zich bezig met het op grote schaal herbebossen van onze planeet en de natuur terug te brengen waar het niet terug kan komen zonder menselijke steun. DGB investeert, beheert en ontwikkelt grootschalige natuurprojecten. Het is een internationaal en doelgericht bedrijf met een passie voor de natuur, het platteland, dieren, mensen en onze omgeving.

Herbebossing, bebossing, bescherming van het regenwoud en regeneratieve landbouwprojecten moeten worden ondersteund en ontwikkeld om het leven op aarde te beschermen. Dit is meer dan alleen een goede doelstelling. DGB Group is een snelgroeiend, commercieel bedrijf met een missie. Het team staat klaar om bedrijven te helpen verduurzamen.