Partnernieuws DrukwerkMAX

Wij zijn DrukwerkMAX! Bij ons draait het niet alleen om print, maar om impact. We zijn dan ook veel meer dan alleen een online drukwerkplatform; wij zijn voor een breed scala aan bedrijven, stichtingen, verenigingen en non-profitorganisaties dé partner voor MAXimale communicatiemiddelen.

Duurzaam ondernemen is van groot belang voor ons bedrijf en ons gehele team. Dat doen we niet alleen tijdens werktijd, maar ook na kantooruren zetten we ons in om de wereld stap voor stap een stukje mooier te maken. Denk dan aan vrijwilligerswerk, sponsoringen, opruimacties en meer.

Wij streven ernaar meer te zijn dan alleen een drukwerkleverancier. Wij willen de toegewijde communicatiepartner zijn die altijd dat extra stapje zet om positieve impact te creëren! Via ons gebruiksvriendelijke online platform kun je niet alleen drukwerk zoals brochures, boeken, kaarten, posters, briefpapier en flyers bestellen, maar ook vlaggen, banners, promotionele items en meer. En dit alles met de snelheid van één druk op de knop. En ook in onze webshop dragen we actief bij aan een mooiere, betere en sterkere wereld. Zo steunen wij treebytree waarmee we nieuwe bebossing voor de toekomst realiseren. Daar lees je hier meer over.

Bij DrukwerkMax.nl krijg je dus niet alleen hoogwaardig drukwerk. Je bent bij ons ook op de juiste plek voor deskundig advies en ondersteuning op het gebied van allround marketingcommunicatie. We doen iedere dag onze uiterste best voor MAXimale klanttevredenheid, met MAXimale aandacht en altijd een vleugje humor!