Partnernieuws CSU

Over CSU

CSU is vanuit 11 vestigingen landelijk actief in de schoonmaakbranche. De onderneming heeft (hoofd)vestigingen in o.a. Uden, Amsterdam, Apeldoorn, Barendrecht, Breda, Eindhoven, Houten, Den Haag, Maastricht en Groningen. Voor diverse sectoren, waaronder zorg, onderwijs en leisure, is CSU al meer dan 50 jaar een gespecialiseerde schoonmaakpartner. CSU biedt werk aan ruim 15.000 mensen en is marktleider in Nederland. Duurzaamheid, goed werkgeverschap, hospitality en innovatie zijn belangrijke thema’s die in de bedrijfsvoering en diverse projecten terugkomen.

CSU won de Koning Willem I Prijs 2020. Deze prijs wordt tweejaarlijks toegekend aan bedrijven die uitblinken in goed ondernemerschap. CSU is ook gecertificeerd met het Keurmerk Schoon, de CO2-prestatieladder en PSO-Trede 2. Uit het jaarlijkse onderzoek van MT500 kwam CSU in 2022 opnieuw als de nummer 1 partner in schoonmaak uit de bus. Ook riep Facto CSU voor het tweede jaar op rij uit als Partner of Choice: de nummer 1 partner in schoonmaak binnen de facilitaire dienstverlening. En is CSU voor het negende jaar op rij gecertificeerd als ‘Top Employer Nederland’.

Ondernemen en duurzaamheid

Duurzaamheid sluit aan op wie wij zijn en waar we als CSU voor staan. We hebben een verantwoordelijkheid om goed te zorgen voor de wereld en de mensen. Het zit in onze oorsprong als familiebedrijf om voor de lange termijn te gaan en aan de volgende generatie te denken. Zo willen we het werk voor onze mensen duurzaam leuker en lichter maken en bij klanten zorgen voor een gelukkige, gezonde en gastvrije omgeving. We nemen onze verantwoordelijkheid in de wereld van morgen.

Daarbij inspireren en activeren we ook anderen tot duurzaam gedrag, zowel via onze medewerkers als via onze klanten. Wij verbinden met een innovatieve invalshoek mensen en initiatieven ook op duurzaamheid op gebied van mens en milieu en circulariteit.

Meer informatie over duurzaamheid: CSU – Scherp op Schoon

We onderzoeken de ambities op duurzaamheid via CSU’s landelijke Benchmarkonderzoek Facilitaire Innovatie en anticiperen erop met praktische oplossingen. We nemen onze verantwoordelijkheid en tonen dan ook steeds nieuwe initiatieven om te bewijzen dat duurzaamheid een kwestie is van dóen. Meer informatie: Benchmarkonderzoek Facilitaire Innovatie | CSU – Scherp op Schoon