Ouders van Nu lanceert vandaag een nieuwe kledinglijn voor pasgeboren baby’s. De genderneutrale set is gemaakt van zacht, verantwoord geproduceerd biokatoen én zit vol met slimmigheden die het leven van ouders makkelijker maakt. En daar is veel behoefte aan, blijkt uit onderzoek van Ouders van Nu.

Ouders van jonge kinderen waarderen hun leven als positief, zo blijkt uit onderzoek van Ouders van Nu. Maar het is ook druk. Ouders werken steeds meer, maar vinden het ook belangrijk om quality time met hun kinderen te hebben. Sterker nog: ze besteden meer tijd aan hun kinderen dan vroeger werd gedaan. Vraag je een jonge ouder waar hij of zij behoefte aan heeft, dan scoort me-time hoog (48%).

Hoofdredacteur Hilde Tholen: ‘Onze nieuwe kledinglijn zit vol slimmigheden die zorgen voor tijdwinst en rust. Ook de afweging voor een verantwoorde kledinglijn is bewust, veel ouders zijn bezig met de wereld om zich heen en hoe ze daaraan hun steentje kunnen bijdragen. Onze redactie heeft zich gebogen over de vraag: wat kunnen we op het gebied van kleding bijdragen aan handigheden, hacks en duurzaamheid? Hoe kunnen we hun leven er makkelijker op maken? Jonge ouders hebben immers al genoeg aan hun hoofd.’