Het Hybride Warmtepomp Plan van HAASheat lijkt op het Fietsplan maar dan in een duurzaam jasje. Werkgevers kunnen hun werknemers de mogelijkheid bieden om via hun werk een hybride warmtepomp aan te schaffen waarbij zij 70% op gas en dus kosten kunnen gaan besparen met 50% voordeel op de aanschaf en installatie via de werknemersvoordelen. Naast de hybride warmtepomp kan de werkgever nu ook kiezen om zonnepanelen en isolatie aan te bieden met fiscale werknemersvoordelen. Naar verwachting begin volgend jaar gevolgd door de thuisbatterij.

Men kan betalen met brutoloon, vrije dagen, vakantiegeld, eindejaarbonus, etc.

Naast de reguliere secundaire arbeidsvoorwaarden zijn er steeds meer werkgevers die juist kijken naar hoe zij hun medewerkers kunnen helpen om te verduurzamen, om zo de gestegen vaste lasten (denk aan gas en elektra) te kunnen blijven betalen.

Ook voor werkgevers is het belangrijk dat hun medewerkers duurzaam en comfortabel kunnen wonen, met betaalbare woonlasten. Om te helpen bij het terugdringen van gas- en
stroomverbruik hebben werkgevers verschillende mogelijkheden die ze medewerkers kunnen aanbieden.

HAASheat ontzorgt en faciliteert: van informatie tot installatie!

Daardoor is er geen gedoe met o.a. subsidie aanvragen, leningen afsluiten en technische vraagstukken.

Het proces loopt als volgt: De informatie ➤ de calculatie ➤ de besparing ➤ de fiscale voordelen ➤ de looptijd ➤ de subsidie ➤ de lening van 0-3% ➤ de (video-) schouw ➤ de bestelling ➤ de installateur

Samenwerking met FiscFree®

Daarnaast hebben HAASheat en FiscFree® de handen ineengeslagen. HAASheat en SAASsolar behoren nu ook tot de keuzemogelijkheden van FiscFree®!
FiscFree® is de grootste aanbieder van extra secundaire arbeidsvoorwaarden met belastingvoordeel in Nederland.