Impact Hub Amsterdam en hoofdpartner ING hebben de deelnemers aan het Investment Ready Program bekendgemaakt. Elf bedrijven zijn geselecteerd, die allemaal werken aan producten of diensten met een duurzame insteek. De ondernemers houden zich onder meer bezig met voedsel, bouw en design. Zij worden binnen het programma voorbereid op het aantrekken van investeringsgeld om daarmee hun groeiambities te realiseren.

Gerenommeerde duurzame ondernemers en experts gaan de deelnemers aan Investment Ready de komende maanden intensief begeleiden. De deelnemers leren om door de bril van een investeerder naar hun eigen onderneming te kijken. Aan het einde van de leerperiode presenteren de elf ondernemers zich op Demo Day (19 mei) aan investeerders en fondsen.

De Impact Hub Amsterdam en betrokken partners bieden dit Investment Ready programma voor de vierde keer aan. Duurzame ondernemers die aan eerdere edities deelnamen, hebben samen inmiddels ruim 7 miljoen euro aan nieuw kapitaal opgehaald.

De ondernemers

De groep deelnemers bestaat uit ervaren en startende ondernemers die op zoek zijn naar investeringskapitaal voor hun bedrijf, waarvan het product of de technologie zich al in de praktijk hebben bewezen. Het uiteindelijke doel van deze ondernemers is het leveren van een bijdrage aan de transitie naar een duurzame samenleving. Het Investment Ready Program is enthousiast over de hoge kwaliteit van de deelnemende bedrijven in het programma.

Lees het volledige artikel