Boeren en bouwers protesteren op het Malieveld, leraren en zorgpersoneel staken. Er heerst veel ontevredenheid in het land. Hoe creëren we welzijn en geluk voor velen in plaats van welvaart voor enkelen? Hoe worden bestaande organisaties toekomstbestendig en betekenisvol? Wat vraagt dit van de bestuurlijke elite in organisaties? Organisaties zullen anders moeten acteren, willen ze toekomstbestendig en betekenisvol zijn. Een oplossingsrichting wordt beschreven in het boek De gelukkige organisatie.

Ontwikkeling doet zich niet voor in vaste fasen, maar het helpt als je weet waar je je als organisatie en persoonlijk bevindt in het proces en wat de volgende stap kan zijn. Dit inzicht biedt dit boek. Beschouw het als een gids om bestaande organisaties (weer) vanuit betekenis te ontwikkelen en de maatschappelijke impact te vergroten.

De gelukkige organisatie is ontstaan uit vele ervaringen – zowel successen als butsen en kneuzingen – die je hopelijk inspireren om een eigen weg in te slaan.

De auteur Raymon Geurts is een veel gevraagd spreker, founder van adviesbureau Berckeley Square en co-founder van netwerkorganisatie Happy Companies.

Bestel het boek hier online!