Nieuw bij Neleman wijn: Hoe duurzamer de vervoerder, hoe minder je bijdrage aan verzendkosten!

Online shoppen is populairder dan ooit. Dat merken wij ook. Om je mee te nemen in onze keuze voor bezorgpartners vertellen wij je hoe het zit met duurzaamheid. Iets wat niet veel webwinkels doen! Voor de bezorging van jouw Neleman wijnen werken wij samen met verschillende bezorgpartijen. We gaan uiteraard voor topservice, maar vinden ook een duurzame bezorging belangrijk. Afhankelijk van je woonplaats en de hoeveelheid wijn die je bestelt, kun je kiezen voor BudbeeBringly Fietskoeriers of PostNL. Ook kun je kiezen voor Expresslevering van jouw wijn binnen de ring van Amsterdam en in Utrecht, levering binnen 1 uur, ook gekoelde wijn! Hiervoor werken wij samen met Packaly.

Uiteraard mag je je bestelling ook afhalen in één van onze brandstores (in Amsterdam, Utrecht of Zutphen), dat is altijd gratis.

Budbee zorgt voor compensatie van de CO2-uitstoot en rijdt zoveel mogelijk elektrisch of met de fiets. Ook kun je bij Budbee je bezorging personaliseren door bijvoorbeeld aan te geven dat er moet worden geklopt i.p.v. gebeld omdat de kinderen liggen te slapen. Het service level is hoog en ook retouren worden makkelijk en snel geregeld.

Met Bringly Fietskoeriers verminderen we de verkeersdruk in de stad en beperken we de uitstoot van CO2 tot een minimum. Met Bringly werken we in de regio Zutphen, Vorden en Lochem.

Bij Budbee en Bringly Fietskoeriers is verzending gratis vanaf een orderwaarde van €50, anders betaal je een bijdrage van €4.95 voor de verzendkosten.

PostNL werkt ook aan duurzame bezorging maar is op dit moment onze minst schone bezorgpartner. Bij een bestelling onder de 50 euro is je verzendbijdrage bij deze vervoerder €5.95, bij een bestelling boven de 50 euro betaal je €0.99 voor verzending.

PostNL bezorgt alleen nog maar overdag. Tot 20:00 uur kunnen we je wijn door onze andere bezorgpartners nog gewoon laten bezorgen.