Lidl heeft met de Biologische 3 sterren Beter Leven kaas de Bio-productverkiezing 2023 gewonnen.

De Bio-productverkiezing 2023 is een complimentenprijs voor Biologische producten die nieuw op de markt zijn geïntroduceerd.​ De Biologische 3 sterren Beter Leven kaas van Lidl is gekozen uit maar liefst 39 nieuwe biologische producten.

Gisteren tijdens de Biobeurs was de bekendmaking van de winnaar van het bio-product van het jaar en zijn we verheugd dat onze Biologische 3 sterren Beter Leven kaas is uitgekozen door de jury als beste nieuwe Biologische product. “We zijn trots dat we deze award hebben gewonnen. Het is voor ons een erkenning voor het feit dat wij voorop lopen wat betreft het verduurzamen van ons assortiment en laat zien dat onze Biologische 3 sterren Beter Leven kaas een innovatieve introductie is”, aldus Chantal Goenee, duurzaamheidsadviseur Lidl Nederland.

Lidl heeft de kaas in september vorig jaar geïntroduceerd samen met kaasleverancier Vandersterre en was hiermee de eerste supermarkt met een duurzamere en diervriendelijkere kaas met het Biologisch én het 3 sterren Beter Leven keurmerk. Lidl draagt hiermee bij aan de verdere ontwikkeling van dierenwelzijn en de integrale verduurzaming in de melkveehouderij.