Kringloop shoppen kan vanaf nu ook online. Sinds kort hebben de 100% kringloopwinkels zich online verzameld op het platform Onlinekringlopen.nl. Hierdoor kun je dag en nacht op zoek naar de mooiste tweedehands vanuit je eigen huis, terwijl je op de trein wacht of onderweg bent. De aangesloten winkels hebben op dit platform hun eigen webshop waardoor al het tweedehands aanbod van kringloopwinkels online is verzameld. En je dus online kunt struinen net zoals je dat in een kringloopwinkel doet.

Makkelijk struinen

Onlinekringlopen.nl is een platform waar iedereen die op zoek is naar tweedehands zijn hart kan ophalen. De shop biedt een breed aanbod aan producten, van hele praktische zaken als koffiezetapparaten en wasmachines tot bijzondere items als een verkeerslicht of antieke klok. Om het kringlopen makkelijk te maken, maakt Onlinekringlopen.nl ook collecties aan waardoor je met één druk op de knop een heel overzicht hebt van bijvoorbeeld alle brocante of vintage producten online.

Onlinekringlopen.nl wil voor consumenten een fijne en betrouwbare plek zijn om tweedehands te kopen. Doordat alle producten worden aangeboden door kringloopwinkels, kunnen we garanderen dat de producten een deugdelijke tweedehands kwaliteit hebben. Voor alle aankopen via Onlinekringlopen.nl gelden dezelfde voorwaarden en je koopt dus altijd bij een winkel. Doordat je als consument nu het aanbod uit heel Nederland te zien krijgt is de kans nog groter dat er iets van jouw gading bij zit, en wordt het dus nog makkelijker om meer tweedehands te kopen.

100% kringloop voor een inclusieve en groene samenleving

Onlinekringlopen.nl heeft een duurzame en groene missie. De winkels die verkopen via Onlinekringlopen.nl hebben allemaal het 100% kringloop keurmerk, wat betekent dat mens en milieu bij hen centraal staan. Zij hebben geen winstoogmerk, maar hebben als doel zoveel mogelijk producten en mensen een tweede kans te geven. Door online te shoppen via Onlinekringlopen.nl help je hieraan mee. Door tweedehands te kopen in plaats van nieuw komen er minder spullen op de afvalberg en hoeft er minder nieuw geproduceerd te worden.

Bij veel aangesloten winkels werken mensen die een opstapje nodig hebben naar de arbeidsmarkt en nu krijgen óók zij de kans om aan hun digitale vaardigheden te werken. Het systeem achter Onlinekringlopen.nl is namelijk speciaal voor de branche ontworpen. Dit betekent dat het geschikt is voor alle unieke producten die bij de kringloopbedrijven binnen komen. En dat het heel toegankelijk is om mee te werken voor een hele brede doelgroep. Het uploaden van nieuwe producten en verwerken van bestellingen gaat stap voor stap en kan op verschillende werkniveaus worden toegepast. En zo is Onlinekringlopen.nl groen en voor iedereen!