De inschrijving voor de Rabo Duurzame Innovatieprijs 2023 is geopend.

Stel je eens voor… jouw innovatie draagt bij aan de groei van je bedrijf, je werkt aan een maatschappelijk vraagstuk en een duurzame wereld.

Zet een stap vooruit en doe mee

De Rabo Duurzame Innovatieprijs (RDI) staat voor ondernemers met innovatieve oplossingen die er echt toe doen. Als deelnemer kom je terecht in een wereld van innovatief ondernemerschap en in contact met collega-ondernemers en financiers: ideaal voor het uitbreiden van je netwerk. Bovendien ontvangen de winnaars van de drie categorieën ieder € 20.000,- om hun innovatie verder te ontwikkelen en € 2.500,- tegoed om te besteden aan trainingen van innovatie coaches van het Open Innovation Team van Rabobank en haar partners.

Als klap op de vuurpijl nemen wij de winnaars van iedere categorie mee naar Springtij 2023, hier kunnen zij hun netwerk vergroten en verdiepen.

De categorieën

We reiken de Rabo Duurzame Innovatieprijs 2023 uit in drie categorieën:

  • Voedseltransitie
  • Inclusieve samenleving & Gezondheid
  • Energietransitie

RDI Ledenprijs 2023

Welke finalist heeft volgens het publiek het beste plan? Tussen 10 april en 1 mei 2023 mogen de ruim 2 miljoen leden van Rabobank een stem uitbrengen op de slimste of best toepasbare innovatie. Dit doen ze via de Rabo Bankieren App. De winnaar ontvangt op 16 mei 2023 de RDI Ledenprijs. Deze bestaat dit jaar, net als de juryprijzen, uit een bedrag van € 20.000,-, een bezoek aan Springtij 2023 en € 2.500,- tegoed om te besteden aan trainingen van innovatie coaches van het Open Innovation Team van Rabobank en haar partners.