Het Amsterdamse beddengoed- en lifestyle merk SUITE702 breidt de collectie zo vlak voor de winter uit met een vijftal kleurrijke warmwaterkruiken gemaakt van natuurlijk rubber met een hoes van biologisch GOTS gecertificeerd katoen. Een heerlijk cadeautje voor jezelf of anderen om de gure herfst en wintermaanden warm in te gaan.

SUITE702 werd in 2018 opgericht door Olaf Arkauer en Shirley Muijrers en neemt sindsdien een bijzondere plaats in binnen de wereld van luxe, doch betaalbaar beddengoed en lifestyle producten.

De naam SUITE702 is een knipoog naar de beroemde Bed-In protestactie van John Lennon en Yoko Ono. SUITE702 biedt een opvallend kleurrijk, duurzaam geproduceerd assortiment voor op en rondom het bed; van beddengoed en kussens, badtextiel, badjassen en nu dus ook de warmwaterkruik.

De kruik heeft een zacht gebreide hoes gemaakt van GOTS gecertificeerd katoen, beschikbaar in vijf speelse kleursamenstellingen voor de prijs van 39,95 euro. Verkrijgbaar via suite702.com en binnenkort ook bij de Bijenkorf.