Na het succes van de eerste twee modellen brengt het Nederlandse Gerrard Street het nieuwste model koptelefoon op de markt, de PRINCE. Nóg betere geluidskwaliteit om van je favoriete muziek te genieten, multipoint connectie, en noise cancelling om je omgeving te muten, met dezelfde no strings attached service. Met een maandelijks abonnement van Gerrard Street, inclusief kosteloze reparatie en upgrades, heb je altijd een perfect werkende koptelefoon in huis én draag je ook nog eens je steentje bij aan een duurzame circulaire wereld.

Genieten van je favoriete muziek tijdens het reizen, tijdens het werk als achtergrondgeluid, of noise cancellation. Koptelefoons zijn niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Helaas geldt ook hierbij: iets wat je veel gebruikt, gaat sneller kapot. Tel het maar eens bij elkaar op: hoe vaak moest je terug naar de winkel voor een kapot onderdeel en belandde je koptelefoon in de prullenbak? Onder het motto never buy headphones again maakt Gerrard Street het jou een stuk makkelijker én kun je bovendien altijd upgraden naar het nieuwste model. De koptelefoons zijn volledig modulair dus alle onderdelen zijn vervangbaar. Gaat er iets kapot? Dan stuur je het kapotte onderdeel kosteloos terug en heb je het nieuwe onderdeel binnen 48 uur weer in huis. Zo draagt het businessmodel bij aan de oplossing van de 50 miljoen ton aan elektronica dat wereldwijd jaarlijks weggegooid en grotendeels verbrand wordt.

De PRINCE

Deze maand brengt Gerrard Street het nieuwste model koptelefoon op de markt, een strak volledig zwart design, inclusief verbeterde features. Stijlvol over straat, terwijl je niet inlevert op kwaliteit. De high-end speakers, met hoog bereik en gevoeligheid, in combinatie met Apt-X-ondersteuning, maken dat jij wireless kunt genieten van jouw favoriete tunes. En dat voor maar liefst 22 tot 40 uur lang. Ook tijdens het (thuis)werken heeft deze koptelefoon zijn voordeel; volledig gefocust werken doe je met de active noise cancelling functionaliteiten waardoor je je volledig afsluit van je omgeving. Wist je dat jouw productiviteit hierdoor met 18% verbetert? Daarnaast heeft de PRINCE een multipoint connectie waardoor je meerdere devices kan connecten. Scheelt ook weer een loskoppeling op het moment dat je gebeld wordt. Met de ingebouwde microfoon kun je direct opnemen, waarna je muziek vanzelf wordt gepauzeerd.
Voor €12.50 per maand heb je een vrijblijvend abonnement, zonder de kleine lettertjes en ben je all set; altijd en overal perfect geluid.